Velkommen til Lighting on Demand! 

  • 17. juni 2024

Veien til moderne, effektiv belysning uten bekymringer og store investeringskostnader 


I en tid hvor bærekraft og kostnadseffektivitet er viktigere enn noen gang, introduserer vi Lighting on Demand – en helhetlig belysningstjeneste som eliminerer behovet for store investeringer og tekniske utfordringer. 


Hvorfor velge Lighting on Demand?

1. Økonomiske besparelser fra første dag 

Med vår avanserte LED-teknologi kan du oppnå betydelige driftsbesparelser umiddelbart. For eksempel kan et garasjeanlegg med 100 armaturer spare opp til 37 800 NOK per år, mens et lager med 300 armaturer kan spare hele 207 900 NOK årlig

2. Full service uten ekstra kostnader 

Vi tar hånd om alt – fra prosjektering og installasjon til vedlikehold og tekniske oppdateringer. Dette betyr at du kan nyte et optimalt belysningssystem uten å måtte bekymre deg for vedlikeholdsplaner eller tekniske utfordringer. 

3. Bærekraftige løsninger 

Våre belysningsløsninger er designet med fokus på bærekraft. Vi fremmer en sirkulær økonomi ved å tilby miljøvennlige og energieffektive produkter som bidrar til et grønnere miljø. 

4. Tilpasningsdyktige og fleksible avtaler 

Vi forstår at hvert bygg har unike behov. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger med fleksible avtaler som tilpasses din situasjon, slik at du kan være trygg på at vi finner den rette løsningen for deg. 

5. Overholdelse av nye EU-reguleringer 

Med de nye EU-reguleringene som forbyr salg av kvikksølvholdige lyskilder, er det viktigere enn noensinne å bytte til mer bærekraftige belysningsløsninger. Med Lighting on Demand sikrer du at ditt bygg følger alle gjeldende krav, samtidig som du investerer i fremtiden. 


Bærekraft som vises på bunnlinjen 

Med Lighting on Demand kan du unngå store investeringskostnader og heller anvende kapitalen din mer produktivt. Vår tjeneste gjør at investeringen i belysning omgjøres til en fleksibel løpende tjeneste. 


Nye krav? Null problem!

Med Lighting on Demand trenger du ikke bekymre deg for EU/EØS-reguleringer og kvikksølvholdige lyskilder.

Vi sørger for at du får en trygg og effektiv belysningsløsning som er i tråd med alle gjeldende krav.


Ta steget inn i fremtidens belysning med Lighting on Demand – din partner for moderne, effektiv og bærekraftig belysning. 

Snakk med oss for mer informasjon og for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å oppgradere din belysning på en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte.