Automatiker, energi og miljø

Vil du være med å påvirke eiendomsbransjen med fokus på bærekraftige løsninger innen byggautomasjon?

Arbeidsgiver
Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS
Stillingstittel
Automatiker
Frist
15.02.2023
Ansettelsesform
Fast
 

Vil du bidra til å gjøre eiendomsbransjen mer bærekraftig gjennom å implementere våre fremtidsrettede løsninger innen byggautomasjon? Ønsker du å få muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig i et av bransjens mest anerkjente eiendomstekniske fagmiljø?

Vi er i sterk vekst og utvikling og skal styrke vår kapasitet og kompetanse innen vårt team på byggautomasjon og søker etter en Automatiker. Teamet består i dag av fire ansatte med både kortere og lengre erfaring innen elektro og byggautomasjon.

 

Som Automatiker vil du ha ansvar for å installere og programmere automatikk- og SD-anlegg i bygg. Med din sterke faglig interesse for smart styring og energioptimalisering finner du gode løsninger på de utfordringer vi må løse. Dette omfatter alt fra å integrere ny funksjonalitet i eksisterende anlegg til større automatikkprosjekter.

Du vil være en viktig bidragsyter inn i en engasjert og dedikert organisasjon som er stolte over jobben vi gjør og som har et sterkt fokus på å jobbe sammen mot våre felles mål. I stillingen vil ha ansvar for installasjon av komplette automatikkanlegg og å sikre at disse til enhver tid fungerer. Våre medarbeidere liker stor variasjon og høyt tempo. Vi legger til rette for, og bidrar til, at du tar nye steg i din faglige utvikling gjennom samarbeid, kundemøter, konferanser og kursing.

Dine oppgaver vil bl.a. bestå av:

  • Installasjon, service og vedlikehold av automatikk- og SD-anlegg.
  • Programmering og idriftsettelse av automatikk- og våre web-baserte SD-anlegg.
  • Installasjon, idriftsettelse og overvåkning av sensorikk og IoT-komponenter.
  • Overvåking og optimalisering av drift av tekniske anlegg.
  • Feilsøking og -retting, samt systemforbedring.

Vi ønsker at du har:

  • Fagbrev innen elektro og/eller automasjon.
  • Noen års relevant arbeidserfaring fra entreprenør, byggherre eller tilsvarende. Nyutdannede oppfordres likevel til å søke.
  • Kjennskap til PLS-programmering / bus-kommunikasjon (BACnet, KNX og Modbus).
  • Stort faglig engasjement og drives av å gjennomføre prosjekter som bidrar til bedre inneklima, lavere energiforbruk og reduserte klimagassutslipp.
 
 

Ved spørsmål om stillingen

Sondre Leonhardsen

Leder Bærekraft og Teknologi

E-post:
sondre.leonhardsen
@kjeldsberg.no
Tlf: +47 959 35 854

Stine Jacobsen Wold

Sjef HR og forretningsutvikling

Epost: stine.wold@kjeldsberg.no
Tlf: 952 30 737