Prosjektleder innen byggautomasjon

Vi søker prosjektleder innen byggautomasjon som vil være med å utvikle fremtidens løsninger for våre oppdragsgivere

Arbeidsgiver

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS
Stillingstittel
Prosjektleder Byggautomasjon
Frist
15.02.2023
Ansettelsesform
Fast
 

Vi er i sterk vekst og utvikling og skal styrke vår kapasitet og kompetanse innen vårt team på byggautomasjon og søker etter en Prosjektleder. Teamet består i dag av fire ansatte med både kortere og lengre erfaring innen elektro og byggautomasjon.

Som Prosjektleder Byggautomasjon vil du ha ansvar for å sikre kvalitet og utvikling i våre automatikkleveranser. Du vil ha hovedansvar for å lede og gjennomføre prosjekter og å samarbeide tett med interne og eksterne ressurser innen både energi, miljø og teknologiområdet. Vi er på utkikk etter en faglig sterk og strukturert person som samtidig er motivert til å videreutvikle våre leveranser. Leveransene omfatter alt fra energioptimaliseringsprosjekter til større porteføljeforbedringer innen automasjon.

Du vil være en viktig bidragsyter inn i en engasjert og dedikert organisasjon som er stolte over jobben vi gjør og som har et sterkt fokus på å jobbe sammen mot våre felles mål. I stillingen vil du ha mulighet til å både arbeide med forbedring av vår prosjektgjennomføring, identifisere energieffektiviseringstiltak med våre forvaltere og energi- og miljørådgivere, og i tillegg inneha rolle som ITB-koordinator i prosjekter. Våre medarbeidere liker stor variasjon og høyt tempo. Vi legger til rette for, og bidrar til, at du tar nye steg i din faglige utvikling gjennom samarbeid, kundemøter, konferanser og kursing.

Dine oppgaver vil bl.a. bestå av:

 • Ansvar for system-, produkt- og konseptutvikling innen fagområdet som sikrer at kunden til enhver tid får levert et relevant og godt produkt.
 • Foreslå og gjennomføre forbedringsprosjekter som forbedrer interne arbeidsprosesser.
 • Lede prosjektering, prosjektutvikling, programmering og idriftsettelse av automatikk- og SD-anlegg.
 • Sikre at prosjekter gjennomføres mest mulig rasjonelt og effektivt gjennom god prosjekt- og kundeoppfølging.
 • Innkjøp av materiell og tjenester.
 • Tverrfaglig samarbeid om produkt- og tjenesteutvikling med våre energi- og miljørådgivere, IT-ressurser, forvaltere og driftere.
 • Inneha rolle som ITB-koordinator i tverrfaglige prosjekter.
 • Ansvar for utarbeidelse av prosjektdokumentasjon, tekniske funksjonsbeskrivelser og 3. parts verifikasjon av automatikkleveranser i entrepriser.

Vi ønsker at du har:

 • Fagskole og/eller universitets-/høyskoleutdannelse innen elektro og/eller automasjon. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • Noen års relevant arbeidserfaring fra entreprenør, byggherre eller tilsvarende.
 • Kjennskap til PLS-programmering / bus-kommunikasjon (BACnet, KNX og Modbus).
 • Stort faglig engasjement og drives av å gjennomføre prosjekter som bidrar til bedre inneklima, lavere energiforbruk og reduserte klimagassutslipp.
 • Erfaring med prosjektledelse og salgsprosesser.
 
 

Ved spørsmål om stillingen

Sondre Leonhardsen

Leder Bærekraft og Teknologi

E-post:
sondre.leonhardsen
@kjeldsberg.no
Tlf: +47 959 35 854

Stine Jacobsen Wold

Sjef HR og forretningsutvikling

Epost: stine.wold@kjeldsberg.no
Tlf: 952 30 737